Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstbroden PvdA voor de Voedselbank

Geplaatst op: 22 december 2018

De afdeling Zwartewaterland van de Partij van de Arbeid heeft een aantal kratten met kerstbroden aangeboden aan de voedselbank. In Zwartewaterland zijn nog tientallen gezinnen aangewezen op voedselpakketten van de voedselbank.

“Vrijwilligers van de voedselbank spannen zich enorm in om voldoende goede en gevarieerde partijen voedingsmiddelen in te zamelen, en met succes. De Partij van de Arbeid ondersteunt dit initiatief van harte en heeft dit ook vorm gegeven door heerlijke kerstbroden van bakker Ekkelenkamp uit Zwartsluis aan te bieden als aanvulling op de normale pakketten. Klaas Eenkhoorn en Harrie Rietman hebben de broden overhandigd aan Wout van Hasselt”, aldus de PvdA.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500