Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meezingen op Eerste Kerstdag

Geplaatst op: 22 december 2018

Een zangtocht die al enkele jaren door Stichting Gospelevenementen Genemuiden georganiseerd werd, wordt na een jaar van afweten, nu opnieuw weer opgepakt. Bekende Kerstliederen zullen door enkele straten van Genemuiden klinken. “Zingen tot eer van God en daarbij de mensen op deze wijze laten weten dat de redder van deze wereld is geboren.”

Een groep enthousiaste zangers vertrekt om 06.00 uur vanaf het Hervormd Centrum en hoopt daar anderhalf uur later weer terug te zijn. Onder het genot van een broodje wordt op het zingen teruggekeken. ‘Meezingers’ zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500