Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Topdrukte bij Van Ingen

Geplaatst op: 24 december 2018

Afgelopen nacht maakten de wekkers enkele minuten na twaalven abrupt een einde aan de nachtrust van de medewerkers van slagerij Evert van Ingen. De drukste dag van het jaar stond voor de deur en reeds ca. om 1 uur werd zoals de foto duidt enthousiast gestart met de vele werkzaamheden.

Evert van Ingen: “inderdaad ook dit jaar absolute topdrukte. Vanuit de gehele regio zijn er bestellingen binnen gekomen. Niet allen uit de Zwartewaterland steden maar ook bv. Meppel, Nieuwleusen, Zwolle enz. enz.. Om aan alle wensen en bestellingen te kunnen voldoen hebben wij vorige week van s` morgens vroeg tot s` avonds laat ca. 23.30 uur gewerkt. Wij hebben een ambachtelijke slagerij en produceren alle producten zelf. Bij een extreem hoge omzet zoals bv. nu rond de Feestdagen vergt dat heel veel tijd.”

Op de vraag aan Evert of juist zijn ambachtelijkheid met hoge omzetten zoals nu rond Feestdagen geleidelijk aan niet teveel tijd kost is zijn antwoord: “Jazeker het is heel bewerkelijk en dat kost heel veel arbeid. Echter kwaliteit staat bij ons heel hoog in het vaandel en wij willen daar geen concessies aan doen. Het is denk ik ook de reden dat wij in de wijde regio een bekende naam hebben opgebouwd”.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500