Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstmuziek in de vroege ochtend

Geplaatst op: 25 december 2018

foto: Erik Eenkhoorn

Eerste Kerstdag begon voor veel Genemuidenaren met muziek. Om 06.00 uur trokken vanuit d’ Overtoom muzikanten van Hasselts Fanfare de straten van Genemuiden in, terwijl ook veel mensen gehoor hadden gegeven aan de oproep van Gospelevenementen. Vanuit het Hervormd Centrum begonnen zij aan een muzikale rondgang door Genemuiden. De muzikanten zijn overigens bijna aan een jubileum toe. Volgend jaar zorgen ze voor de vijftigste keer voor muziek op kerstochtend.

De zangers zongen dit keer in de Vogelbuurt. Eén van de organisatoren Einbert Bekendam vind het mooi dat de opkomst zo groot is. “Vorige keren stonden we met de helft, en nu met 30 man. Mooi om zo de traditie voort te zetten na een jaar van rust”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500