Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aftrap van twee dagen zaalvoetbal

Geplaatst op: 27 december 2018

Met een onderhoudende wedstrijd tussen Taxi Ercan 1 en Palet is het Zwartewaterlandtoernooi 2018 van start gegaan. Het toernooi neemt dit jaar slechts twee dagen in beslag. Tot het begin van de avond zijn er wedstrijden en komende zaterdag staat de finaleronde al op het programma.

Verder is het recept hetzelfde: bekende voetballers uit de regio strijden tegen teams uit Genemuiden, met jonge of wat oudere zaalvoetballers. Na het duel tussen Ercan en Palet (2-1) kwamen bijvoorbeeld de Old Stars in de arena, met onder meer Luuk Drost, Arjan Kolk, Herman Jansen en oud-Sportclub-trainer Hans van Dijkhuizen en trainer van het tweede elftal Edwin Starke in de gelederen. De eerste rode kaarten vielen ook al tijdens de twee eerste wedstrijden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500