Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Martin Bakker dé popkenner van Genemuiden

Geplaatst op: 28 december 2018

Martin Bakker heeft donderdagavond de popquiz tijdens Umme de Draaitoafel gewonnen. Hij stak vijftig popkenners de loef af in d’ Olde Soldoat en volgde daarmee Henriette Visscher op als de popkenner van Genemuiden. Bakker stond in de finale met Dick Verhoek en Guido Welbergen.

In een prima gevulde d’ Olde Soldoat genoten bezoekers ook van de verhalen van Klaas Beens, die vroeger in The Firestones en the Mops speelde, en Henk Kranendonk. Die kroegbaas uit Tuk had de lachers snel op de hand met zijn verhalen over Mannenkoor Karrenspoor en Dicky Woodstock. Ook was er muziek van Radio2-artiest Ed Struijlaart. Het programma werd gepresenteerd door Jan Blei en georganiseerd door SCEG, Genemuiden Actueel en d’ Olde Soldoat.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500