Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jan Mulder terug naar Sportclub

Geplaatst op: 31 december 2018

 

Met het aantrekken van Jan Mulder keert er een bekend gezicht terug als trainer op de velden van Sportclub Genemuiden. Na twee jaar het Vrouwen 1 team van d’Olde Veste’54 onder zijn hoede te hebben gehad komt Mulder weer terug naar Genemuiden.

Bij het Vrouwen 1 team van d’Olde Veste’54 behaalde hij in het eerste seizoen een periodetitel en een tweede plaats in de competitie. Ook dit seizoen doen de blauw-gelen mee in de kopgroep. De dames staan nu tweede en maken nog kans op het kampioenschap in de tweede klasse D. De Steenwijksen staan na elf duels vier punten achter koploper Sint Annaparochie en alles is dus nog mogelijk.

Jan Mulder komt in het seizoen 2019-2020 seizoen weer terug naar SC Genemuiden, de club die hij nooit echt los heeft kunnen laten en waarmee hij een hele goede band heeft. Eerder was hij al vier seizoenen actief bij de dames, in het komende seizoen gaat hij hier dus een vervolg aangeven.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500