Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jaarwisseling verloopt zeer rustig

Geplaatst op: 1 januari 2019

De jaarwisseling in Genemuiden is ‘erg rustig’ verlopen. Dat meldt politieman Jochem Schreurs. Volgens hem zijn er geen incidenten geweest. In Genemuiden was de enige melding voor de brandweer een sprinkleralarm bij een tapijtfabriek op het industrieterrein. Later in de nacht werd nog een containerbrandje in Hasselt gemeld.

Ook elders in de regio komen alleen meldingen over kleine incidenten, zoals een brandje in een container (Zwolle) en rookontwikkeling in bosschages (Vollenhove). Iets verder weg, in Steenwijk, brandde wel een auto af. Ook elders in Overijssel moest de brandweer een paar keer aan het blussen. In Enschede kwam een man om het leven, vermoedelijk door een vuurwerkexplosie.

Boven Genemuiden begon na middernacht de grote vuurwerkshow van particulieren. Die maakte duidelijk dat vuurwerk nog steeds zeer populair is, al lijkt de hoeveelheid niet groter dan in afgelopen jaren. Na een dik kwartier nam het geknal en het kleurrijke spektakel ook snel af.

Geplaatst door Genemuidenactueel op Maandag 31 december 2018

Geplaatst door Genemuidenactueel op Maandag 31 december 2018

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500