Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De evenementen van januari

Geplaatst op: 3 januari 2019

Na de traditioneel volle evenementenagenda van december begint Genemuiden rustig aan het nieuwe jaar. Toch is er ook in januari genoeg te doen in Genemuiden: komend weekeinde staat bijvoorbeeld de jaarlijkse Ruutnacht in d’ Overtoom op de agenda.

Dezelfde avond is het koppeldarttoernooi in De Rank. Een dag later komen de regionale toppers daar in actie. In de manege staat de eerste springwedstrijd alweer op het programma.

Een weekend later staat er ook alweer een traditioneel evenement op de kalender: de spinningmarathon. Die is dit jaar wel in De Prinsenhof in Hasselt. Hasselts Fanfare zorgt daar voor muzikale geluiden. Januari wordt in Genemuiden afgesloten met de jaarlijkse Triviant-avond in d’ Overtoom.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500