Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zingen bij Sing

Geplaatst op: 3 januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee ook de start van de nieuwe vocalgroup S!ng in Zwartsluis. Het koor begint met twee inloopavonden voor iedereen die (weer) wil gaan zingen in dit nieuwe jaar op 9 en 23 januari a.s.

“Of je goede voornemen nu bijvoorbeeld is “meer plezier maken”, “meer tijd om te ontspannen”, “nieuwe dingen uitproberen/ nieuwe hobby’s zoeken”: zingen is een mooie gelegenheid deze uit te voeren. En niet alleen voor inwoners van Zwartsluis natuurlijk maar voor heel Zwartewaterland en de brede regio daar omheen. Of je nu houdt van popmuziek, soul, klein kunst, iedereen is welkom om tijdens de proeverij langs te komen en mee te doen”, aldus het koor.

Het koor zal 1x per twee weken gaan zingen op de woensdagavond in gebouw ’t Ende, Westeinde 23 in Zwartsluis. De repetities starten om kwart voor acht en duren tot kwart over tien. Wie nu al meer wil weten, of wil laten weten langs te komen (aanmelden hoeft niet, maar mag wel) kan mailen naar Vocalgroupsing@outlook.com (in het vorige persbericht stond per abuis een verkeerd mailadres).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500