Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dartoernooi in trek

Geplaatst op: 4 januari 2019

Het Heutink en Heij Open Genemuiden Dartstoernooi blijft veel darters trekken. Aan het koppeltoernooi van vrijdagavond doen 51 koppels mee en het single toernooi van zaterdag is met tachtig deelnemers volledig vol. “Boven verwachting, beter kan niet”, zegt Eric Eenkhoorn van de organisatie.

51 koppels betekent 102 deelnemers en dus is het vrijdagavond druk in De Rank. Niet alleen de accommodatie van de dartclub staat vol met darters die hun pijlen afvoeren op de borden, maar ook de ruimte van de biljartclub is vol. In totaal staan er achttien dartborden opgesteld in De Rank.

De deelnemers van vrijdagavond komen overigens uit een brede regio. Volgens Eenkhoorn komen twintig koppels uit Genemuiden en de rest uit andere plaatsen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500