Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Er is er één jarig…

Geplaatst op: 4 januari 2019

De collega’s van VWC feliciteren Pieter Polman van harte met zijn verjaardag. En daar sluit Genemuiden Actueel zich natuurlijk volledig bij aan. De chauffeur van VWC zet zich al jaren in voor de website en is de medewerker met de meeste ‘dienstjaren’. Aanvankelijk ging hij vooral met zijn fotocamera op pad, maar de laatste jaren is hij minstens net zo vaak gewapend met zijn grote videocamera. Ook zakelijke en particuliere opdrachtgevers ontdekten zijn kwaliteiten, want Pieter ‘draait’ ook regelmatig voor bedrijven, verenigingen, organisaties of particulieren. Vandaag doet hij dat vermoedelijk niet, want hij viert zijn verjaardag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500