Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Kraantje voor een dag overnemen

Geplaatst op: 4 januari 2019

Ben jij ook zo iemand die geen kookprogramma mist, die als een soort culinair journalist in een restaurant plaatsneemt en vaak denkt: ‘Dit kan beter!’ Dan biedt ’t Kraantje je dé kans om dit te bewijzen! Na het succes van vorig jaar organiseert het restaurant op Jachthaven De Kranerweerd in Zwartsluis in februari en maart opnieuw het unieke concept Restaurant Take Over!

De naam zegt het al: tijdens de Take Over krijgt iedereen de kans om met een groep van zes mensen voor één dag restaurant ‘t Kraantje over te nemen. Onder begeleiding van uitbater en chef-kok Peter Platje en zijn professionele crew verzorgen jij en je gelegenheidsteam een culinaire avond, die van A tot Z een groot succes wordt. Wie gaat de uitdaging aan om als team een dag lang restaurantje te spelen?

Thema
De avond staat geheel in het teken van een zelfbedacht thema. Aan jullie de taak om de aankleding van het restaurant, het drankarrangement en het menu volledig op dit thema af te stemmen. De inkopen, de calculatie, de bereiding, het serveren; door het team op te delen in een bedienings- en keukenbrigade nemen de deelnemers het allemaal voor hun rekening.

Promotie
Om het restaurant vol te krijgen, is creativiteit geboden. Social media, flyers, mond-tot-mondreclame; ’t Kraantje vraagt van de teams om alle mogelijke kanalen in te zetten om hun familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s of sportmaatjes naar binnen te krijgen.

Beloning
Naast de unieke ervaring van een avond lang restaurantje spelen in een volle tent, biedt ’t Kraantje alle deelnemende ploegen een culinaire feestavond aan. Op die avond (nader te bepalen) maakt Peter Platje de winnaar van de Take Over-wedstrijd bekend. Deze wordt door de professionele crew van ’t Kraantje bepaald op basis van deze criteria: creativiteit, stressbestendigheid, commitment, omzet en sfeer tijdens de avond.

Inschrijven
Met uitzondering van 14 februari (Valentijnsdag) is het elke donderdag in februari en maart Restaurant Take Over time in ‘t Kraantje! Je kunt je vanaf nu inschrijven. In totaal is er plaats voor vijf teams, waarbij ’t Kraantje het principe vol is vol hanteert. Meer informatie vind je op www.tkraantje.nl/takeover. Wil jij voorkomen dat de familie Bonsink haar titel dit jaar prolongeert? Geef jouw team dan snel op met een belletje, tel: 038 – 386 71 42!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500