Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volleyballen tot diep in de nacht

Geplaatst op: 4 januari 2019

Zestien teams begonnen vrijdag aan het begin van de avond aan een marathontoernooi. De jaarlijkse Ruutnacht gaat ook dit jaar weer tot diep in de nacht door. Daarna wordt het toernooi afgesloten met een nachtelijk ontbijt.

Het toernooi is dit jaar wel wat minder in trek dan andere jaren. Maar met zestien teams zijn de sporthal, kantine en tribune van d’ Overtoom nog steeds prima gevuld. Ook met de organiserende volleybalvereniging Ruutvoorn gaat het goed. Behoorlijk veel jongeren, zeker in vergelijking met de landelijke tendens, slaan wekelijks tegen een bal. En het jongensteam presteert zelfs uitstekend. Bij de senioren is het ledenaantal de laatste jaren wel achteruitgegaan. Een herenteam is al jaren geleden gestopt en het eerste damesteam speelt sinds dit seizoen op een veel lager niveau.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500