Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vossestaart opgeruimd het nieuwe jaar in

Geplaatst op: 4 januari 2019

Voor het eerst hadden de buren in de Vossestaart dit jaar gezorgd voor een gezamenlijke kerstboom. Nadat zij en ook de passanten er wekenlang van hadden genoten kwam vandaag het moment van opruimen. En niet alleen de boom werd opgeruimd, de ijverige bewoners van deze buurt hebben ook de omgeving rond de appartementen, de dijk langs het Zwartewater en het plantsoen ontdaan van de resten van vuurwerk en overig zwerfvuil.

Dit alles in het kader van Mooi schoon. Dank aan de medewerkers van de ROVA die zeven goed gevulde vuilniszakken meteen afvoerden. En Johan van Dijk was zo vriendelijk de door hem geleverde boom ook weer mee te nemen. Dit maakt weer duidelijk, samen kun je meer en bereik je meer. Er wordt nu al gedacht aan de boom voor eind 2019. Dan wil de buurt gaan voor een duurzame oplossing. Hoe dat er uit gaat zien, daarover gaan ze nog in overleg.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500