Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dekker beste schutter bij internationale wedstrijd

Geplaatst op: 5 januari 2019

Alwin Dekker van Schietsportvereniging Genemuiden heeft afgelopen nacht bij de mannen de 27e Internationale Pistoolnacht in Bemmel gewonnen. Dat is een wedstrijd waarbij pistoolschutters maar liefst 750 schoten voor hun rekening nemen, verdeeld over 25 series van dertig schoten.

Op 4 januari werd om 23:00 uur het eerste schot gelost en op 5 januari om 11:00 uur het laatste schot gelost. Tussendoor mogen de schutters niet slapen. Dekker deed voor het eerst mee en schoot meteen raak. In het algemene klassement moest hij Larissa Hövelings voor zich laten gaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500