Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inschrijving WK Telefoonboekbiljarten open

Geplaatst op: 5 januari 2019

Op 23 februari a.s. vindt in verenigingsgebouw “de Rank” in Genemuiden de derde editie van het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten plaats. De eerste twee toernooien waren een doorslaand succes, maar als de voortekenen niet bedriegen lijkt het komende kampioenschap dit nog ruimschoots te overtreffen.

Waar in de afgelopen jaren de opbrengst ten goede kwam aan de eigen plaatselijke club HZW, heeft de organisatiecommissie er dit jaar voor gekozen om voor een goed doel te gaan. Alle opbrengsten gaan naar de ALS-stichting. Om deze vreselijke ziekte een halt toe te roepen is er veel geld nodig voor onderzoek. “We proberen ons steentje bij te dragen” aldus René Bonthuis van de organisatie. “We hebben inmiddels al een mooi aantal sponsoren die ons helpen om de ALS-stichting aan het eind van het toernooi een fraai bedrag over te maken. Maar we zijn nog niet waar we heen willen, dus alle hulp is welkom. De hoofdsponsor is overigens de Duitse firma Reinkemeier, met het plaatselijke Verhoek Europe als co-sponsor.”

Iedereen kan meedoen aan het toernooi, maar met maximaal 120 mensen is het deelnemersveld wel gelimiteerd.

Dat betekent dus snel opgeven. Deelname kost 10€ p.p.

Na het toernooi is er een after-party bij café Schippers Welvaren. Hier worden de winnaars nogmaals gehuldigd en is er livemuziek aangeboden door Alie en Herman Lindeboom.

Opgeven kan met een whatsApp bericht aan :

René Bonthuis                  0032499679955

Ben van Dijk                      0650826173

Willem Oostwoud           0627575609

Wim Rietman                    0653365373

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500