Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marcel Post nieuwe trainer DOS

Geplaatst op: 5 januari 2019

Als Frank Jansen en Christian Riemens volgend seizoen ook bij DOS spelen, weten ze wie hun trainer is. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Poelenten werd bekend dat Marcel Post volgend jaar voor de groep staat. Hij is momenteel assistent trainer bij de tweedeklasser uit Kampen. Post speelde in het verleden ook voor de club en voor Flevo Boys. De Genemuidenaren bij IJVV weten ook waar ze aan toe zijn: de club verlengt het contract met Eduard Lindeboom, zo werd ook al bekend tijdens een nieuwjaarsreceptie. En dat zelfde nieuws kwam in Hasselt: daar blijft Jarrisch Keizer de hoofdtrainer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500