Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nachtbrakers winnen de Ruutnacht

Geplaatst op: 5 januari 2019

Het team De Nachtbrakers in de prestatiepoule en ‘Hangover’ bij de recreanten, zijn de winnaars van de negende editie van de Ruutnacht.

Volleybalvereniging Ruutvoorn kijkt terug op een sportief en bovenal gezellig volleybaltoernooi. In de avond en een gedeelte van de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 januari kwamen 16 teams naar d’Overtoom. Volgens toernooi ’directeur’ Dik Beens verliep het toernooi goed en gesmeerd.

Helaas deden maar vier teams mee in de prestatiepoule. Tegen een uur of half drie eindigden ‘De nachtbrakers’ als eerste. Zij volgen meervoudig winnaar ‘Beste Wensen’ op als Ruutnacht kampioen.

Twaalf teams, verdeeld over 2 poules, streden om de eer bij de recreanten. Na een spannende strijd zegevierde het team van ‘Hangover’. Het team ‘Werkis 1’ was een goede tweede. Het team ‘Altijd dorst’ eindige als derde.

Alle kampioenen mochten bij de prijsuitreiking aan de speciale kampioenstafel plaatsnemen. Zij gingen met een Ruutvoorn-verfrissing rond half vier naar huis.

Het nachttoernooi werd afgesloten met een traditioneel ontbijtje dat door de organiserende Ruutvoorn-recreatieheren  werd bereid. Vooral de broodjes met een gebakken eitje waren populair.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500