Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjevereniging zoekt penningmeester en bestuurslid

Geplaatst op: 6 januari 2019

Oranje Vereniging Genemuiden is op zoek naar een nieuwe penningmeester en naar een bestuurslid. Daarmee zou de vereniging het bestuur weer compleet hebben. Afgelopen jaar zag de toekomst er wat dat betreft nog somber uit.

Na meerdere oproepen meldden zich echter twee nieuwe bestuursleden aan. Daarna moest een zittende bestuurder stoppen vanwege andere werkzaamheden. Bovendien wil de huidige penningmeester zijn functie neerleggen, maar wel actief blijven binnen de vereniging.

“Lijkt het je wat om ons te komen versterken? Schrijf dan even een bericht naar info@oranjevereniginggenemuiden.nl zodat wij het feest kunnen blijven organiseren. Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van koningsdag 2019, dat betekent dat dit het juiste moment is om in te stappen.

Het organiseren van een dergelijk feest geeft heel veel voldoening, vooral als je op Koningsdag ziet dat alle mensen zich vermaken. Uiteraard kun je ook mailen voor informatie”, aldus voorzitter Henry van Dalfsen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500