Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koffieochtenden voor mantelzorgers

Geplaatst op: 7 januari 2019

Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland organiseert voor de maand januari drie koffieochtenden. Het thema is “mantelzorg en de maand december”. “Onder het genot van een kopje koffie gaan we ervaringen rondom dit thema uitwisselen. Ook is er ruimte voor het geven en krijgen van tips ten aanzien van uw eigen mantelzorgsituatie”, aldus het Steunpunt.

De ochtenden zijn:

16 januari in Teeuwland te Hasselt
23 januari in de Meente te Genemuiden
24 januari in de Toesebolte te Zwartsluis.

De ochtenden zijn van 10.00-12.00 en entree is gratis.

Voor vragen of meer informatie over ondersteuningsmogelijkheden vanuit het Steunpunt Mantelzorg kunt u contact opnemen met  Lia Ruitenberg Mantelzorg/Welzijnsconsulent. L.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500