Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Driester heeft een schoolbibliotheek

Geplaatst op: 8 januari 2019

Wethouder Slingerland opende dinsdagmiddag de schoolbibliotheek van CNS De Driester. Hij kreeg bij het doorknipppen van het lint hulp van de oudste en de jongste leerling van de school aan de Kamperzeedijk.

CNS De Driester heeft flink geïnvesteerd in een uitgebreide schoolbibliotheek omdat lezen en taalontwikkeling belangrijke doelen zijn voor leerlingen op de basisschool. In januari 2018 sloot de lokale dorpsbibliotheek. Na het sluiten van de bibliotheek hebben de school en de bibliotheek de handen ineengeslagen en is het project ‘De Bibliotheek Op School’ opgestart.

De collectie van de bibliotheek is, mede met behulp van de inzet van vrijwilligers, flink onder handen genomen. Er zijn veel nieuwe boeken aangeschaft, de inrichting van de bibliotheek is aangepast en alle boeken staan in een nieuw uitleensysteem.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500