Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Telefoonboekbiljarten al volgeboekt

Geplaatst op: 8 januari 2019

Het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten is weer in trek. Op zaterdagmorgen werd de inschrijving officieel geopend. Drie uur later was de maximale capaciteit van 120 spelers al bereikt. Mensen die nu nog mee willen doen, belanden op de wachtlijst.

Het plaatselijke aannemingsbedrijf KK Heutink bv heeft zich als subsponsor verbonden aan het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten, dat op 23 februari a.s. in Genemuiden plaatsvindt. Naast hoofdsponsor Reinkemeier Rietberg en subsponsor Verhoek Europe is dit al het derde gerenommeerde bedrijf dat zijn naam verbindt aan het prestigieuze toernooi.

 Daarnaast hebben al talloze lokale, maar ook landelijke bedrijven hun financiële medewerking toegezegd. Van alle kanten wordt alles op alles gezet om een mooi bedrag voor de stichting ALS op te halen. “De volledige opbrengst van het toernooi gaat naar deze stichting die elke Euro zeer goed voor onderzoek kan gebruiken”, aldus Ben van Dijk van de organisatie. “We zijn inmiddels zeker van een mooie opbrengst, maar gaan tot en met 23 februari vol gas door.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500