Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Altena Fietsen gaat sluiten

Geplaatst op: 10 januari 2019

Altena gaat sluiten. Tekst en foto Joke Veldman

Altena Fietsen gaat definitief haar deuren sluiten.  De afgelopen twee jaar heeft vanDijkBikes uit Kampen haar uiterste best gedaan om het succesvolle bedrijfsconcept uit Kampen ook bij Altena Fietsen onder te brengen. Helaas is dit niet voldoende aangeslagen. Daarom heeft vanDijkBikes besloten haar activiteiten weer te centraliseren in Kampen.

De klanten van Altena die in die afgelopen twee jaar een aankoop hebben gedaan of een reparatie hebben laten uitvoeren, zijn over de bedrijfsbeëindiging inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht. VanDijkBikes neemt alle verantwoordelijkheid voor garanties en verzekeringsclaims over. Ook de sponsoractiviteiten van het zo belangrijke verenigingsleven in Genemuiden blijft vanDijkBikes ondersteunen.

Uiteraard is iedere inwoner van Genemuiden en omstreken vanaf maandag 14 januari 2019 van harte welkom bij de vestiging van vanDijkBikes aan de IJsseldijk 37 in Kampen. VanDijkBikes draagt de inwoners van Genemuiden en omstreken een warm hart toe en verwelkomt u graag in haar vestiging in Kampen. Daar staat een ervaren gespecialiseerd Topteam voor u klaar die de klant centraal stelt.

“Voor iedere inwoner van Genemuiden en omstreken is er een leuke welkomstattentie.  Graag tot ziens in onze vestiging in Kampen. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken of stuur ons een mail”, aldus Michel van Dijk.

Michel van Dijk,  VanDijkBikes, IJsseldijk 37, 8266AD Kampen.

T 038 – 3337110 E Info@vanDijkBikes.nl

Gepubliceerd door Joke Veldman

One thought on “Altena Fietsen gaat sluiten

  1. Alexander Evers schreef:

    Lieve mensen, via deze weg wil ik iedereen hartelijk danken voor de 2 mooie jaren bij Altena Fietsen in Genemuiden.

    Met vriendelijke groet, Alexander Evers

Comments are closed.