Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Huis na huis verdwijnt bij de Meente

Geplaatst op: 10 januari 2019

Slopen ! Tekst en foto's Joke Veldman

Een hele klus dat slopen van De Meente, maar de Firma Lagemaat Sloopwerken uit Heerde is wel wat gewend. Donderdag waren medewerkers voornamelijk bezig met puin ruimen en sorteren. Dat deden ze met een sprinkler bevestigd aan de kraan en die voorkwam mega stofwolken.

De ‘paarden in de Meente’, het beeld dat er al vanaf 1991 staat, trokken zich er niet veel van aan en blijven vast wel hun stand(beeld)plaats houden daar in de toekomst. In de plaats van de woningen die nu worden gesloopt, komen minder woningen terug, maar die zijn wel groter. De bouw daarvan begint zeker dit jaar nog niet.

Gepubliceerd door Joke Veldman