Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Buitink sluit & Buitink opent

Geplaatst op: 11 januari 2019

Tekst en foto's Joke Veldman

Buitink Deco Home aan de Nieuwstraat is vanaf 21 januari helemaal gesloten. Maar vanaf dezelfde dag 21 januari kunt u terecht op het nieuwe adres aan de Schering ( het oude pand van Jan Pleijsier) . Dan is in het nieuwe pand van Jan Buitink Interieurstudio de afdeling verf en behang helemaal klaar.
Ook zal er dan al heel wat te zien zijn van de nieuwe inrichting, maar op 9 februari is de grote opening!

Er wordt nog steeds hard gewerkt en het wordt steeds mooier. De moeder van Jan (ook aan de schoonmaak) glimlachte toch wel trots “dat ze blij en trots is dat de naam Buitink in de familie doorgaat”.

En het wordt zeker een zaak om  trots op te zijn wat Jan gaat starten. Onder de naam Jan Buitink Interieurstudio heeft Jan een oppervlakte van 800 vierkante meter. Daar kun je terecht voor een klein cadeautje of een compleet ontworpen en gerealiseerd interieur.

Natuurlijk blijft Jan Buitink Interieurstudio die dus de productielijn van Home Made By voert het adres voor verf en behang. Maar nu dan ook  met alle vloersoorten, raamdecoratie, vloerkleden meubels en accessoires.

En met deze prominente plek zitten ze natuurlijk op een top locatie aan de Schering 51

 

Gepubliceerd door Joke Veldman