Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dames Ruutvoorn in het nieuw

Geplaatst op: 14 januari 2019

Nieuwe tenues en tassen voor dames 1 van Ruutvoorn. Ruben van der Kolk Woningstoffering heeft de volleybalsters in het nieuw gestoken. Dinsdagavond kon daarom een teamfoto van de dames worden gemaakt.

Het huidige eerste team van Ruutvoorn ging vorig jaar nog als Dames 2 door het leven. Omdat de speelsters van het eerste eind vorig seizoen besloten om te stoppen met volleybal, is nu het tweede het eerste team. Dat speelt wel op het niveau waar de speelsters al jarenlang op acteren.

Dit seizoen gaat het redelijk. “We willen weer weg blijven van de degradatieplekken”, zegt speelster Gera van der Vreugde, die liefhebsters oproept om zich te melden. Momenteel heeft het team slechts zeven volleybalsters. Bovendien is er ook geen coach voor het team.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500