Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Sparren weer favoriet voor Triviant-titel

Geplaatst op: 14 januari 2019

Tijdens de Triviantavond op 25 januari zullen gezien de aanmeldingen, weer veel teams de strijd met elkaar maar ook zeker met het team van De Sparren aan gaan. Dit laatste team wist de felbegeerde Triviant-uil de laatste jaren telkens mee naar huis te nemen. De organisatoren Fred Eenkhoorn, Ruben Blokzijl en Luuk Drost zijn dan ook erg benieuwd of er nog andere nieuwe teams zijn die tijdens de Triviantavond de competitie aan durven te gaan.  

Net als vorig jaar zullen de vragen betrekking hebben op de volgende onderwerpen:

• Genemuiden • Pretpakket (Biologie, Aardrijkskunde en Geschiedenis) • Sport, Cultuur en Ontspanning • Nieuws en Actualiteiten • Van alles wat

Teams die nog graag mee willen doen, worden geadviseerd snel te reageren omdat ook hier geldt, vol=vol. Opgeven kan via een mail naar luuk.drost@ijsselkern.nl.

Daarnaast is de Triviantavond ook weer bedoeld voor mensen die voor zichzelf hun kennis eens willen testen zonder daarbij in een team te zitten. Maar ook mensen die gewoon eens gezellig een avondje uit willen, zijn natuurlijk van harte welkom.

De quizavond begint om 19.30 uur in de Podiumzaal van d’Overtoom (open om 19.00 uur) en de toegang is gratis. Met het publiek worden zaalquizzen gespeeld waarbij de winnaar een leuke zaalprijs zal ontvangen. De deelname daaraan kost € 2,-. De opbrengst van de avond is bestemd voor de 2e/3e Wereldprojecten, dit jaar is dat voor het project Hope4kids (kinderen de kans bieden op een betere toekomst).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500