Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tonproatavond op herhaling

Geplaatst op: 14 januari 2019

Op 16 maart wordt voor de tweede keer een Tonpraotavond in de Kaaihof georganiseerd. Na het grote succes van vorig jaar hebben de organisatoren wederom een mooi avondvullend programma samengesteld.

Tonpraoten is staande in een grote ton op veelal humoristische wijze het wel en wee van de samenleving in herkenbare thema’s de revue laten passeren. Meestal beeldt de Tonpraoter een bepaald type uit. Dit typetje is een clowneske uitvergroting van de werkelijkheid. De humor berust op halve of hele waarheden, op hebbelijkheden en vooral onhebbelijkheden van mensen uit de gemeenschap. Een optreden (buut) duurt meestal tussen de twintig en dertig minuten.

Op deze avond zullen Frank Schrijen, Rob van Elst en Wichard de Benis (alle drie zijn zeer bekende Tonpraoters uit het zuiden des lands) en de regionale en (inmiddels ook) in Genemuiden bekende Koop Drost optreden. Deze laatste komt met een compleet nieuwe buut (30 jaar rijbewijs). Daarnaast zal er op deze avond een surprise act zijn van een lokale artiest. Luuk Drost zal het geheel aan elkaar praten.

De avond begint om 20.30 uur in de Kaaihof (zaal is open vanaf 20.00 uur). De kosten van een entreekaartje bedragen € 10,- en de kaarten kunnen bij Buitenbosch gekocht worden of bij Herman Jansen (06-52618779) en Luuk Drost (06-12796376) besteld worden. Voor deze avond zijn 200 kaarten beschikbaar, hierbij geldt vol is vol.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500