Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winter verkoopt verse broodjes en slagersgehaktballen

Geplaatst op: 14 januari 2019

Winteroil verkoopt vanaf dinsdag ook etenswaren vanuit het verkooppunt. Daarvoor gaat het bedrijf onder meer een samenwerking aan met Buitenbosch, dat warme en koude broodjes levert en slager Nijboer, die de gehaktballen levert. Verder bestaat het assortiment van de shop aan de Kokosstraat uit frisdrank, koeken, snoep en koffie. “Wij verwachten dat dit zeker voor het bedrijfsleven een uitkomst is en zetten de deur weer open voor de tankstation klanten, die een snack willen”, zegt Ingrid Winter.

Met het sluiten van de shop van het naastgelegen Varo Energy/Brand Oil tankstation zag zij mogelijkheden om het assortiment van het eigen verkooppunt uit te breiden. Ze neemt daarbij meteen een misverstand uit de wereld. “Misschien denken mensen nu dat Winter ook weer het tankstation gaat runnen, maar dat is zeker niet het geval.”

Ooit waren de bedrijven wel één, maar later richtte Winter zich volledig op de olie- en gashandel. Daarmee bevoorraadt het bedrijf honderden bedrijven in een zeer wijde regio buiten Genemuiden. Ingrid en de medewerkers zijn dankbaar dat alle klanten de onderneming trouw zijn gebleven, na het plotselinge overlijden van echtgenoot Henri.

“Minder bekend is dat wij ook een verkooppunt runnen. Daar konden klanten al terecht voor allerlei producten op het gebied van olie, benzine en aanverwante artikelen. Daar komen nu etenswaren bij. Onze medewerkers zijn van 07.15 tot 17.15 uur aanwezig en dat zijn ook de openingstijden van het verkooppunt.”

Met de uitbreiding van het assortiment neemt de loop naar het verkooppunt van Winteroil ongetwijfeld verder toe. ‘Bewoners’ van het industrieterrein kunnen nu om de hoek terecht voor echt slagers gehaktballen, rijkelijk belegde en hartige (saucijzen- en frikadellen) broodjes, drankjes en lekkernijen. De verkoop start vanaf morgen (dinsdag).

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500