Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Tekstkenner voegt woord bij de daad

Geplaatst op: 15 januari 2019

De Tekstkenner is uitgever van de websites Genemuiden Actueel, Zwartsluis Actueel en Hasselt Actueel. Daarnaast levert het bedrijf van Erik Driessen teksten aan journalistieke en zakelijke opdrachtgevers. Ook voor het bedrijfsleven in Genemuiden heeft De Tekstkenner veel woorden geschreven: van twee zinnen in een reclametekst tot complete boeken.

Tekstschrijver Erik Driessen is ondertussen een kwarteeuw actief in de journalistiek en communicatie. Hij publiceerde als journalist voor onder meer ANP, Algemeen Dagblad, De Stentor, Brugmedia (Kampen) en Schuttevaer. Zakelijke opdrachtgevers waren onder meer Waterschap Zuiderzeeland, Waternet, Natuurmonumenten, gemeente Noordoostpolder, Groothuis Bouwgroep, Marketing Oost, Breman Machinery, Alluance en FME-CWM.

Ook schreef Erik Driessen Tranen op het Land, een boek over Zeeuwen die na de Watersnoodramp naar de Noordoostpolder verhuisden, en een jubileumboek voor het 100-jarige Bouwbedrijf van der Steeg. Hij werkte mee aan boeken over de Amsterdamse riolering, het corso van Sint Jansklooster en aan een inspiratieboek voor sportverenigingen. Als pr-functionaris werkte Driessen voor onder meer Overijsselse Merentocht, Bloemencorso Sint Jansklooster en de Vijf Gebroeders.

De laatste jaren is De Tekstkenner uitgever van drie lokale websites. Wellicht bestaat daardoor de indruk dat het bedrijf minder actief is voor andere opdrachtgevers. Dat klopt niet. De Tekstkenner schrijft nog steeds voor veel bedrijven en organisaties in Zwartewaterland, Steenwijkerland en Zwolle. Ondanks een kwarteeuw ervaring schrijft Erik Driessen nog steeds met jeugdig enthousiasme magazines, tijdschriften, persberichten, blogs, boeken en websiteteksten .

Kijk voor meer informatie op www.detekstkenner.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500