Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn heeft een ontwricht sleutelbeen

Geplaatst op: 15 januari 2019

Pascal Eenkhoorn heeft aan zijn valpartij tijdens een training in Spanje een ontwricht sleutelbeen overgehouden. Dat zegt hij tegenover de wielersite www.wielerflits.nl. Hoe lang hij buiten spel staat, is niet duidelijk. Volgens de arts reageert ieder mens anders op deze blessure.

Volgens de wielrenner uit Genemuiden heeft hij weinig pijn, maar moet hij zijn lichaam nu ontzien. Hij hoopt dat hij snel weer kan koersen. Eenkhoorn zou het komend voorjaar de belangrijkste Belgische klassiekers rijden voor zijn team Jumbo. Of dat nog haalbaar is, moet de komende periode blijken.

Eenkhoorn sloeg donderdag over de kop toen zijn ketting brak. Hij belandde in een greppel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500