Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe forumavond bij de Snelvliegers

Geplaatst op: 17 januari 2019

Op vrijdagavond 15 februari Forum is er opnieuw de traditionele forumavond bij PV de Snelvliegers aan de Hasselterdijk 7. Dit jaar in het forum weer een zeer mooie bezetting:

  • Benno Kastelein uit Hengelo, een specialist op de marathonvluchten, welke al een aantal Sect/NPO overwinningen behaalde.
  • Enrico Doldersum uit Almelo, een nog jonge liefhebber die uitblinkt in het spel met de jonge duiven, met het gevolg vele kopprijzen en diverse kampioenschappen en titels.
  •  Comb Beelen, uit Hierden een vader en zoon combinatie die in afdeling 8, zeer hard spelen en vele TT noteringen scoren op de midfond/dagfond, en jonge duivenvluchten.
  • Gerard van den Berg uit IJsselmuiden, al sinds jaar en dag een kampioen op diverse onderdelen, o.a. dit jaar met twee duiven vertegenwoordigd in de sportploeg van Nederland op de Olympiade.

Het forum staat onder leiding van Arjan Beens. Hij bevraagt de kampioenen over hun sport en hobby. Wat zijn hun geheimen, hoe zien de trainingschema’s eruit, hoe kweken ze hun kampioensduiven, enz. Naast het forum is er een mooie verloting, en nog een verkoop van een aantal bonnen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500