Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste appgroep Genemuiden Veilig van start

Geplaatst op: 18 januari 2019

De eerste appgroep van Genemuiden Veilig gaat vanavond (vrijdag) van start. 115 inwoners van de Vogelbuurt hebben zich hiervoor aangemeld. Net zoals eerder al in Zwartsluis bestaat elke BuurtPreventie Groep uit twee WhatsApp-groepen: de groep Veilig en de groep Actueel.

Deze twee  WhatsAppGroepen staan eerst op slot; zo kan ieder eerst de instructies lezen en zaterdagavond is de Buurtpreventie VogelBuurt echt actief. Bedoeling is dat de komende periode meer groepen actief worden. De belangstelling op facebook en via de mail is in ieder geval groot.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500