Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eiland Urk in de Bovenkerk

Geplaatst op: 18 januari 2019

D.V. zaterdag 26 januari is het weer zover dat het Chr. Urker Mannenkoor Eiland Urk, een Nieuwjaars concert hoopt te geven in de Bovenkerk van Kampen. Het mannenkoor dat nu 16 jaar jong is, behoort tot één van de bekendste koren in de christelijke koorwereld.

Het koor dat traditioneel om de twee jaar een concert verzorgd in de Bovenkerk, treed op met ongeveer 100 leden in de mooie Urker klederdracht. Toen het koor in 2014 en in 2016 ook een concert gaven in de bovenkerk, was de kerk in een mum van tijd vol zodat er diverse mensen teleurgesteld naar huis moesten omdat ze geen toegangskaart meer konden bemachtigen.

In de bovenkerk mogen voor de brandveiligheid ong. 1250 personen toegelaten worden, daarom zal ook deze avond gelden vol = vol. Om alles in goede orde te laten verlopen kunt u kaarten bestellen op www.eilandurk.nl of aan de kerk. Volwassenen € 7,50  en kinderen tot 12 jaar € 4,00

Het belooft weer een mooie avond te worden en natuurlijk zullen de eigen geschreven  koorstukken van onze dirigent niet ontbreken. Ook zullen onder de noemer H & H  van zich laten horen. Het koor staat onder leiding van Gerrit Schinkel en achter het machtige Hinz orgel zit Hendrik van veen. De vleugel zal bespeeld worden door Hugo van der Meij. Algehele leiding ligt in handen van Ds A.A. Egas.

De collecte zal worden gehouden voor de stichting Bonisa zending. De kerk gaat open om 19.00 en de aanvang is 19.30 uur. Ook is de kerk verwarmt en zijn er beeldschermen aanwezig om alles goed te kunnen volgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500