Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub maakt kans op Vrijwilligersprijs

Geplaatst op: 18 januari 2019

Meer dan de helft van de inwoners van Overijssel is actief als vrijwilliger. Daarmee zit Overijssel in de top drie van alle provincies! Deze vrijwillige inzet levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en (sociale) samenhang in de Overijsselse samenleving. Met de Overijsselse Vrijwilligersprijs wil de Provincie Overijssel haar grote waardering uiten voor de -vaak onzichtbare- inzet van al die duizenden Overijsselse vrijwilligers.

“Dit jaar reikt de provincie Overijssel voor de negentiende keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit. Dit jaar reiken we, naast de gebruikelijk juryprijzen en publieksprijs, een trendprijs uit die past binnen het huidige vrijwilligerswerk. Het thema van de trendprijs is dit jaar “Iets groots doen met iets kleins”.”

Sportclub Genemuiden is als organisatie genomineerd, omdat je voor een dergelijk grote club moeilijk één iemand kan nomineren voor vrijwilliger van het jaar. Bij een vereniging/club doe je het samen en zonder iemand te kort willen doen vinden wij dat ALLE vrijwilligers van SC Genemuiden genomineerd dienen te worden. Onder het motto Vrijwillig is NIET Vanzelfsprekend zijn we als club hier actief mee bezig om het vrijwilligerskorps op peil te houden.

Vind ook jij dat Sportclub Genemuiden, of nog beter alle vrijwilligers van onze mooie club deze prijs verdienen breng dan nu je stem uit!

De link naar de stem pagina:

http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/stemmen/organisaties/2018/zwartewaterland/sportclub-genemuiden/

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500