Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beanke Roeland pakt kringkampioenschap

Geplaatst op: 21 januari 2019

Afgelopen weekend werden de Kringkampioenschappen voor kring NWO-NOP paarden en pony’s springen verreden. Zusjes Roeland en Anne-Jet Harms wisten startbewijzen te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen.

Beanke Roeland kwam met meerdere paarden aan start. In de klasse B wist ze met Jelrelia met 82,5 punten de titel Kringkampioen klasse B binnen te halen en mag met dit resultaat door naar de regiokampioenschappen.
Met Ina’s girl werd Beanke 8e en is daarmee reserve afgevaardigde in de klasse L. Ook startte Beanke in de klasse M met Happyday. Ze eindigden niet tussen de dagprijzen maar zijn wel afgevaardigd naar de regiokampioenschappen.
Zus Alène Roeland kwam ook in de klasse B aan start. Alène mocht zich, met haar paard Jasmijn, tijdens de prijzenceremonie naast Beanke opstellen om een mooie 2e prijs in ontvangst te nemen.
Ook Riëlke Roeland wist zich te plaatsen voor regiokampioenschappen. Met Ico T reed zij naar een 2e prijs in de klasse M.

Bij de pony’s kwam Anne-Jet Harms met Buddha to Buddha goed voor de dag. In de klasse L cat. D reden zij een foutloos parcours en barrage en behaalden daarmee een 2e prijs. Ook Anne-Jet Harms zien we terug op de regiokampioenschappen van Overijssel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500