Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Groentemannen bestaan vijftig jaar

Geplaatst op: 21 januari 2019

De Groentemannen vieren vanaf 28 januari dat Dick en Jannie de Lange 50 jaar geleden hun groentezaak in Zwartsluis openden. Als opvolgers van hun (schoon)ouders laten Jacco de Lange en Wout Timmerman die mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan. Van 28 januari t/m 9 februari houden De Groentemannen een speciale jubileumactie rond het Gouden jubileum.

Twee weken lang staat er in de winkel van de vers specialisten in groente en fruit een grabbelton. Deze is gevuld met 400 balletjes; 394 witte, vijf groene en één gouden. Iedere klant mag na afrekening van zijn of haar versproducten een greep in de ton doen. Levert jouw graai een wit balletje op, dan krijg je een gratis stuk fruit. Als je een groen balletje trekt, neem je een groente- en fruitpakket ter waarde van 50,- euro mee naar huis. Met de hoofdprijs van een diner voor twee Bij Frank ga je aan de haal wanneer jij het gouden balletje tevoorschijn tovert.

Als oprichters van de groente- en fruitzaak zullen Dick en Jannie hun (schoon)zonen Jacco en Wout extra ondersteunen in hun winkel aan de Baanstraat 1 tijdens de jubileumweken. Kom dus gerust langs voor een persoonlijke felicitatie aan de Sluziger ondernemersfamilie. Ze kijken uit naar je komst en laten je met de prijzenslag graag meedelen in de feestvreugde.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500