Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste Hart voor Hem goed bezocht

Geplaatst op: 21 januari 2019

Afgelopen vrijdag was het eerste event van de nieuwe mannenbeweging ‘Hart voor Hem’. Er hadden zich ruim 70 mannen opgegeven om deze avond bij te wonen. Na eerst lekker met elkaar gegeten te hebben heeft Wim Hoddenbagh gesproken over de zaligsprekingen van Jezus. Dit aan de hand van het thema ‘Man naar Gods hart’. Na afloop van het programma was er ruimte om met elkaar door te praten. Hier werd ruimschoots gebruik van gemaakt. “Mocht u deze avond gemist hebben en het volgende event van Hart voor Hem bij willen wonen. Reserveer dan vrijdagavond 5 april in uw agenda!”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500