Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterkiekwedstrijd Genemuiden Actueel

Geplaatst op: 21 januari 2019

Met de entree van de winter schrijft Genemuiden Actueel een ‘winterkiekwedstrijd’ uit. Stuur een winterse foto, die gemaakt is in Genemuiden, naar redactie@genemuidenactueel.nl en maak kans op leuke prijzen. Een inzending kan slechts bestaat uit één foto.

Die mag zijn gemaakt met een peperdure camera, maar ook met een smartphone. Of het nou een grappige selfie is of een kunstzinnige landschapsfoto. Dinsdag maken wij de winterse prijzen bekend van deze wedstrijd! Kortom: fotografeer je lekker warm en maak kans op ijskoude prijzen! Inzenden kan tot 10 februari. Van Hilgert Postma ontvingen wij alvast een mooie foto!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500