Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Businessclub De Wetering blijft groeien

Geplaatst op: 23 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet BCW de Wetering Sportclub Genemuiden. Foto Helmich Lubberts

Businessclub De Wetering van Sportclub Genemuiden blijft groeien. Sinds het begin van de voetbaljaargang zijn er zeventien nieuwe leden bij, voorzitter Raymond van Dijk presenteerde er woensdagavond tijdens de Nieuwjaarsreceptie elf. Daarna genoten de sponsoren van cabaretier Wilfred Finkers en daarna een stevig stamppotbuffet.

Van Dijk nam voor het cabaret het jaar nog eens door. Hij benoemde onder meer het jeugdvoetbal bij Genemuiden dat op hoog niveau presteert. Wisselend ging het bij het vlaggenschip van de club. Een kampioenschap in de Hoofdklasse B zat er in de zomer net niet in en de eerste seizoenshelft verliep teleurstellend. Met het spel van afgelopen zaterdag is er echter weer hoop.

De businessclub-voorzitter keek ook naar economisch belangrijke zaken. Wat hem betreft gaat Lelystad Airport zo snel mogelijk open en houden de Engelsen de Brexit nog eens tegen het licht. “Van de voorstanders van uittreden uit de EU zijn er ondertussen 1 miljoen overleden…”, aldus Van Dijk.

Hij wees nog eens op het belang van samenwerken. Mede daardoor is de Regio Zwolle uitgegroeid tot de vierde grootste economische regio van het land. Ook kon Van Dijk melden dat al 280 stoelen van de Culinaire Veiling Avond op 8 maart bezet zijn. Er zijn zestig kavels die per opbod worden ‘verkocht’ die avond. Sportclub wil op die manier onder meer zes nieuwe kleedkamers bouwen en de keuken uitbreiden.

Nieuwe Sponsoren :

ALUMAX Meppel                               Remco Gemeraad       bronssponsor

ME PRODUCTIONS                             Herwin Lokken            bronssponsor

VI Bouwmanagement                        Jan v Ittersum             bronssponsor  XXX

FYNTH Accountants en Adviseurs      Nico Boer                    bronssponsor

XANDO                                               Bernd Wilms              bronssponsor

Schuttelaar wijnen en gescenken      Ernst Schuttelaar        bronssponsor  XXX

HAED Zwolle                                      Harald Kuster              brinssponsor

ESSO Vermeulen Kampen                  Freddy V                     bronssponsor XXX

Van Dijk Kampen Ind dienstverleningWillem v Dijk              bronssponsor XXX

IJSSELKERN                                         Luuk Drost                  bronssponsor

ARSLAN & TER WEE                           Ali Arslan                    TOPGROEP sponsor

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500