Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

The Night Store opent vestiging in Genemuiden

Geplaatst op: 23 januari 2019

The Night-Store – Slaaparchitecten opent maandag een vestiging aan de Langestraat 89. De zaak werd in 2003 opgericht door Stijn Neuteleers. Stijn besloot na een carrière als slaapspecialist van de meeste Belgische ziekenhuizen matrassen en bedden te gaan produceren voor “gezonde” mensen!

“Als je de bedden- en matrassenhandel onder de loep neemt, zie je al snel enkele vreemde en onlogische zaken. Beddenwinkels hebben een enorm aanbod van verschillende bekende en minder bekende merken. Het draait soms voor 90% om marketing, terwijl je meestal weinig verschil voelt tussen product a en product b”, aldus de onderneming. “Acties en uitverkoop zijn dagelijkse kost. Terwijl deze producten helemaal geen seizoensgebonden producten zijn. Men probeert matrassen en bedden aan te bieden die de klant leuk moet vinden in de winkel, terwijl de klant nog wakker is. Hij verandert straks helemaal als hij slaapt.”

Op basis van deze bedenkingen en zijn ervaring is Stijn beginnen tekenen op een blanco blad, zonder rekening te houden met het voorgaande. Hieruit is een reeks producten gekomen die zeer vreemd aanvoelen, 0% marketing genieten en 100% techniek vertegenwoordigen. Ondertussen is The Night-Store een begrip geworden in België waar mensen van heinde en ver komen om er te kopen. Meer dan 19.000 mensen slapen al op een technisch slaapsysteem van ons bedrijf.

“Ondertussen zijn we een half jaar actief in Nederland en hebben we heel zorgvuldig gezocht naar dealers die over voldoende kennis en inzicht beschikken om deze technische producten aan te bieden. We openen 28 januari een kleine toonzaal in Genemuiden omdat de afstand naar België ver en tijdrovend is voor sommige dealers. We koppelen dit aan “dealerdagen” waar verschillende nieuwe dealers worden uitgenodigd.”

Genemuidenaar Jacob Bakker is agent van The Night Store.  Hij zal in Genemuiden de producten aanbieden aan de consument die op zoek is naar een goed bed of een top-matras! Iedereen kan bij Jacob terecht voor een afspraak over eerlijk slaapcomfort of kan vrijblijvend eens een bezoekje brengen elke vrijdag tussen 14u en 18u om kennis te maken met onze producten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500