Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Technische staf tweede team rond, Elmali vertrekt

Geplaatst op: 24 januari 2019

Met ingang van volgend seizoen staat de 2e selectie van SC Genemuiden onder leiding van hoofdcoach Theo Lassche, Assistent-trainer Gerwald Kolk en Jan Pleijsier als coördinatie/fysieke trainer. Het inmiddels vertrouwde trio binnen de jeugdopleiding van SC Genemuiden heeft diverse juniorenteams onder hun hoede gehad en kampioen gemaakt in de afgelopen jaren, nu maken ze de stap naar de senioren.

Ook hebben verzorger Gerrit Buitenhuis en grensrechter Gerrit Beltman hun overeenkomst met SC Genemuiden verlengd. Voor Buitenhuis is het alweer zijn 8e seizoen bij Sportclub en Beltman loopt ook al een aantal jaren mee. Buitenhuis zal samen met de nieuwe technische staf de 2e selectie proberen fit te houden en medisch begeleiden daar waar nodig, Gerrit Beltman zal zijn bijdrage leveren aan de arbitrage in de wedstrijden welke komen gaan.

Ook maak Sportclub bekend dat het contract met doelman Eser Elmali niet wordt verlengd. De positie van tweede keeper wordt intern ingevuld. Elmali speelde zaterdag nog een foutloze wedstrijd tegen Excelsior. Roelof de Jong heeft ondertussen een nieuwe club gevonden: hij speelt volgend jaar bij Harkemase Boys. Sportclub haalde eerder deze week van die club juist verdediger Streutker op.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500