Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthus School vrijdag in Goedemorgen Nederland

Geplaatst op: 24 januari 2019

Bij de Ichthus Schoool ging donderdagochend de telefoon of het goed is dat er ‘s middags een cameraploeg langs komt om een item op te nemen voor Goedemorgen Nederland. Het item waar het over gaat is het belang om met schoolklassen naar herinneringscentrum Westerbork te gaan.

“Ze hadden via via gehoord dat wij het thema WOII in groep 7 zeer uitgebreid behandelen. Ook gaan we ieder jaar naar Westerbork toe met de groep. Twee leerlingen uit groep 8, Levi en Daphne stonden dus vanmiddag voor de camera! Ook juf Ellen werd geïnterviewd. Wat een ervaring voor groep 7, Levi en Daphne en natuurlijk juf Ellen”, aldus de schoool.

Morgenochtend om 7.40 en 8.40 uur komt het op de televisie bij het programma Goedemorgen Nederland.

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500