Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lekker warm bij Van d’ Olde Stempel

Geplaatst op: 24 januari 2019

Voor de ‘winterkiekwedstrijd’ ontvingen we al veel inzendingen. Ook een mooie winterfoto? Mail die naar redactie@genemuidenactueel.nl en maak kans op vrijkaartjes voor het IJsbeelden Festival en een Winterpakket van Van d’Olde Stempel. Die winkel is sinds de biestemerkeumpien en heeft sindsdien veel klanten uit Genemuiden en wijde omstreken. Die komen af op het originele assortiment van Helma en de andere ondernemers in de winkel. Van koffie en bier tot chocolade, babykleding en cadeauartikelen. En op de oude banken van De Meente is het heerlijk uitrusten of bij kletsen. Want daarvoor is altijd tijd. Een overzicht van de winkel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500