Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook niet-sponsoren op GTC-sponsortoernooi

Geplaatst op: 24 januari 2019

Tafeltennisvereniging G.T.C. organiseert donderdag 28 februari het tweejaarlijkse sponsortoernooi. De sponsors hebben allemaal een uitnodiging gehad, maar GTC wil ook andere verenigingen en vriendengroepen een kans geven om kampioen te kunnen worden.

De sponsors mogen gratis mee doen aan dit toernooi, anderen kunnen voor een kleine sponsorbijdrage van 15 euro per team mee doen. Een team bestaat uit 3 spelers, je speelt als team tegen een ander team aan 1 tafel. Winnen of verliezen bepaalt de weg naar het eindklassement.

Alle wedstrijden zijn op 1 avond, eind van de avond is bekend welk team de felbegeerde wisselbeker mee mag nemen uit ‘d Overtoom.

Download hier de aanmeldformulieren:

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500