Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roosberg Sports daagt sportwethouder Knol uit

Geplaatst op: 24 januari 2019

Tekst en foto's Joke Veldman

Vanmiddag is wethouder Gerrit Knol samen met beleidadviseur Gijs van der Meiden op werk bezoek geweest bij Roosbergsports. Sinds 2015 is de sportschool actief met kickboksles in Genemuiden. “We zijn inmiddels uit gebreid in lessen en hebben een groter aanbod”, vertelt eigenaar Rudymar.

Ook geeft Roosberg nu les in Zwartsluis in de Agnieten College. Tijdens het gesprek tussen Roosbergsports, hun persoonlijke adviseurs Geert Doosje en Arjen Netjes, en de wethouder werd besproken wat ze in de toekomst eventueel voor elkaar kunnen betekenen.

Rudymar laat met een PowerPoint presentatie zien wie en wat RoosbergSports is, dat iedereen kan kickboksen en wat trainen betekent bij het bedrijf. Dat is meer dan kickboksen alleen.  Na de presentatie daagde Siemone de wethouder en en beleidsadviseur uit om op de mat te komen. “We weten dat we een hele sportieve wethouder hebben die regelmatig op de fiets zit. Uit betrouwbare bron weten we dat hij al meer dan duizend kilometer gefietst heeft dit jaar en zeer actief is”, aldus Siemone.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500