Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Situatie op de N331 snel beter’

Geplaatst op: 24 januari 2019

CDA-raadslid Van Zandwijk vroeg donderdag in de gemeenteraad opnieuw aandacht voor de N331. Hij ziet nog regelmatig gevaarlijke situaties omdat het vrachtverkeer en automobilisten niet goed de weg weten en soms zelfs keren op de provinciale weg. Ook zijn er volgens hem rond Hasselts 31 lantaarnpalen die niet werken.

Op dat laatste kon wethouder Coster snel antwoord geven. Die palen zijn niet kapot, maar buiten werking gesteld omdat er een aantal vervangen moeten worden. Dat gebeurt op korte termijn. Ook worden in februari de definitieve borden en richtingaanwijzers geplaatst. Dan zou de doorstroming ook beter moeten worden, is zijn verwachting. Ook worden de borden richting de Hanzeweg aangepast. Nu lijkt het nog alsof verkeer daar rechtsaf kan slaan. Al een aantal malen reden vrachtwagens zich daar vast.

Van Zandwijk vroeg ook aandacht om de nieuwe situatie bij de Wolfhagenweg/Cellemuiden. Daar is de verlichting slecht en zijn de lijnen slecht te zien, waardoor het ook nog eens lijkt alsof het verkeer rechtdoor naar Genemuiden kan. Coster heeft de situatie al bij de provincie onder de aandacht gebracht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500