Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schaatsen bij De Krieger

Geplaatst op: 25 januari 2019

Schaatsen op de natuurijs? Dat kan vandaag op de ijsbaan van IJsclub Nooitgedacht aan De Krieger. Met de nodige inspanning hebben vrijwilligers de baan kunnen preparen. Donderdag ging de baan open en ook vrijdagochtend is schaatsen mogelijk. Liefhebbers kunnen rondjes rijden en tegelijkertijd genieten van het zicht op het Vogeleiland. De ijsbaan ligt direct achter de dijk. Sla vanaf Zwartsluis bij De Krieger linksaf de dijk op.

Op de ijsbaan in Genemuiden lukt het vrijdag zeker niet. Tijdens het sneeuwvrij maken van de baan, bleek het ijs nog steeds erg dun en zakten de vrijwilligers regelmatig door het ijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500