Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dancing Devotion “Hands”

Geplaatst op: 26 januari 2019

Ieder jaar organiseert Dancing Devotion twee voorstellingen . Dit jaar in samenwerking met Fotoclub Genemuiden.

Fotoclub Genemuiden bestaat uit actieve en enthousiaste fotografen die niet gauw zeggen “dat kunnen we niet”. De fotoclub houdt zich bezig met alle vormen van fotografie; light-painting, model-, portret-, macro-, en natuurfotografie.

Dancing Devotion is een jonge dansschool die bruist van de energie. In Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis en Zwolle, worden lessen gegeven in alle academische en urban stijlen. Met haar enthousiaste docententeam en christelijke identiteit onderscheid Dancing Devotion zich.

Het thema is Hands. Handen staan symbool voor ontzettend veel aspecten van het leven. Handen kunnen maken, breken, liefde geven, slaan. Gebalde vuisten of open handen. Met onze handen willen we u vandaag een verhaal vertellen. Geniet van de show!

hier een link van impressie van de avond https://www.facebook.com/ppolman1/videos/2036337113081143/

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500